Andrea en Jessie hebben een aanvaring over de uitvoering van een taak

Andrea en Jessie hebben een aanvaring over de uitvoering van een taak

Jessie en Gerrit lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Andrea aan komt lopen. Hé Jessie begint de nieuweling. Wat ben je aan het doen? Jessie laat weten dat hij bezig was met het verplaatsen van hout en hij straks verder gaat met andere werkzaamheden. Maar net zei je dat je beneden de silo zou gaan schoonmaken zegt Andrea. Jessie knikt maar legt uit dat hij praktisch alles al in zijn eentje gedaan heeft. We hadden afgesproken dat ik je zou helpen maar vervolgens zie ik je niet gaat Andrea verder. Gisteren zei je dat jullie een schoonmaakdag organiseerden en Merel ging roken, en nu doe je eigenlijk hetzelfde. Jessie knikt en geeft toe het probleem niet echt te zien. Wat een bemoeial zegt hij wanneer de nieuweling wegloopt. Dit slaat toch nergens op benadrukt hij.

Wat later loopt Jessie naar Andrea toe om haar op het voorval aan te spreken. Je vergelijkt mij met Merel zegt Jessie. Maar dat is appels met peren vergelijken benadrukt hij. En legt uit dat Merel het initiatief nam om schoon te maken maar vervolgens ging vloggen. Ik daarentegen heb een taak op me genomen, ging vervolgens Erik helpen en even pauzeren, waarna ik weer verder wilde aan werkzaamheden gaat hij verder. Andrea knikt maar vertelt dat ze alleen vroeg waar Jessie was. Ik zag je niet en wilde weten wat je aan het doen was. Jessie legt uit dat hij er niet van houdt als er vergelijkingen worden gemaakt die nergens op zijn gebaseerd. Oké reageert Andrea. Dat is goed. Daarmee lijkt de spanning uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *