De bewoners vergaderen, is alles klaar voor de ouderenmiddag in Utopia 2?

De bewoners vergaderen, is alles klaar voor de ouderenmiddag in Utopia 2?

Hiske en Merel hebben alle bewoners bij elkaar geroepen om de laatste punten te bespreken voor de ouderenmiddag die vandaag gehouden wordt. Om 4 uur begint de ouderenmiddag vertelt Hiske. De bedoeling is om er een leuke dag van te maken maar er moet nog een hoop gebeuren voegt ze eraan toe. En legt uit dat de benedenverdieping van de silo schoongemaakt moet worden en de ruimte warm dient te zijn. Eerst zullen de ouderen taart, koffie en thee krijgen. Dan is er een mogelijkheid voor ze om hun nagels bij Franny te laten doen en hun haren bij Shelley. Vervolgens wordt er geknutseld of geschilderd gaat ze verder. En vervolgt haar verhaal dat de ouderen later bij hen zullen eten en ze om 7 uur weer weggaan. Zal de ouderenmiddag een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *