Nieuwste bewoner Andrea voelt zich welkom in Utopia 2

Nieuwste bewoner Andrea voelt zich welkom in Utopia 2

Andrea heeft haar entree gemaakt in Utopia 2 en vindt makkelijk haar draai. Ze praat wat met Christel over Christels nieuwe t-shirt ontwerpen. Oh leuk, dat lijkt op dip-dye zegt de nieuweling tegen Christel. Christel vindt het lief dat ze een compliment krijgt. Gemaakt met een spuitbus legt ze uit die in eerste instantie nog niet zo tevreden was met haar ontwerp. Ik vind het mooi, leuk! Hand made moet ook niet perfect zijn complimenteert Andrea nogmaals. De twee lachen. Ook Gerrit zit aan tafel. De nieuweling noemt gerrit roomy omdat ze haar eerste nacht samen met Gerrit in de Mongoolse tent mag doorbrengen. Het lijkt erop dat de nieuweling zich nu al thuis voelt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *