Shelley heeft een belangrijke taak in het romantische plan van Dylan

Shelley heeft een belangrijke taak in het romantische plan van Dylan

Twee april zijn Kaylee en Dylan twee jaar samen en dat wordt natuurlijk gevierd. Dylan heeft veel voor Kaylee in petto en Shelley gaat daarbij helpen. Wanneer Shelley afgelopen avond met Jens en Franny samen zijn, praten ze over de verrassing. Willen jullie alsjeblieft niets zeggen begint Shelley tegen de twee anderen. Morgen hebben ze twee jaar samen en ik moet haar afleiden voegt ze eraan toe. En legt daarna rustig het plan uit waarbij ze hoopt dat ook Franny en Jens haar willen helpen om Kaylee zo lang mogelijk bij Dylan vandaan te houden. Hij gaat namelijk een uitgebreid ontbijt maken en Christel en Hiske versieren ondertussen de iglo in romantische sferen. En daarna ga ik een pad van rozenblaadjes in hartjesvorm naar hun slaapkamer leggen voegt Shelley toe aan haar verhaal. Uiteindelijk moeten de twee daar een wijnkoeler treffen maar niet met wijn. Shelley heeft namelijk ice tea geregeld met bier voor het stelletje. Ook aardbeien met slagroom wil ze in hun kamer neerleggen. Zal het plan van Dylan slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *