Jessie ontvangt voor de derde keer post van zijn familie

Jessie ontvangt voor de derde keer post van zijn familie

Sinds de terugkeer van Jessie, heeft hij al een aantal keer post gehad. Zodra Brandon afgelopen avond de brievenbus opent, komt hij een enorme stapel post tegen voor Jessie. Hij brengt het naar Jessie toe die in de silo is. Vandaag is de derde keer dat hij post mag ontvangen. Dit is de derde keer post al zegt hij trots tegen Erik wanneer hij neerploft op de bank in de silo. Erik is verbaasd dat Jessie al voor de derde keer post krijgt. Ik zit hier al drieënhalve maand reageert Jessie trots. Nu begint hij rustig het bericht te lezen. Het blijkt een brief van zijn moeder te zijn. Mama stuurt wat wordt die zitkuil mooi. Ik hoop dat we als we in april komen we er lekker kunnen zitten leest Jessie voor. Erik is benieuwd wanneer ze langskomen, zodat ze de tuin op tijd af kunnen maken voor het bezoek van Jessie. De veertiende antwoordt Jessie. Jessie zijn avond kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *