Franny krijgt binnenkort bezoek van een hypnotiseur om haar te behandelen tegen haar depressie

Franny krijgt binnenkort bezoek van een hypnotiseur om haar te behandelen tegen haar depressie

Jorrit de Feber, de hypnotiseur komt weer terug naar Utopia 2. Eerder heeft hij Erik onder handen genomen om hem te helpen met stoppen met roken. Echter geeft Jorrit aan dat je wel open ervoor moet staan en het uiteindelijk zelf moet doen. Helaas is dit niet gelukt bij Erik. Franny heeft wel interesse om in behandeling te gaan door de hypnotiseur voor haar depressie. Ik denk dat je wel onder hypnose komt, omdat je erin gelooft beweert Adriaan afgelopen avond wanneer de twee in gesprek zijn. Franny geeft ook toe dat ze denkt dat het gaat lukken. Morgen om elf uur komt hij zegt ze. Zal Franny onder hypnose gaan en zal de behandeling aanslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *