Kaylee vindt het moeilijk haar gevoelens met de rest te delen

Kaylee vindt het moeilijk haar gevoelens met de rest te delen

Dylan en Kaylee hebben morgen twee jaar een relatie. Samen vertellen ze elkaar alles maar bij Kaylee lijkt het alsof ze zich hierdoor niet goed voelt. Tegen jou vertel ik alles zegt ze. En ze wil hiermee zeggen dat ze het moeilijk vindt om met andere bewoners haar gevoelens te delen. Dylan probeert haar te overtuigen dat ze niet de enige is. Ik heb dat ook legt hij verder uit. Ik vind het gewoon moeilijk om bij een vreemde mezelf te zijn voegt Kaylee nog toe. Ik durf bij jou wel iets te zeggen als ik het ergens niet mee eens ben eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *