Hoe heeft Andrea haar eerste nacht in Utopia 2 ervaren?

Hoe heeft Andrea haar eerste nacht in Utopia 2 ervaren?

Gisteren heeft nieuwe bewoobster Andrea de mini samenleving betreden. Ze stond vanochtend al om 7 uur naast haar bed om aan haar dag te beginnen. Na lekker gedoucht te hebben loopt ze naar de silo toe om te ontbijten. Franny vraagt haar hoe haar eerste nacht was en ze laat weten dat ze oké heeft geslapen. Ook Christel is benieuwd naar haar nacht in de Mongoolse tent en de kersverse bewoonster laat weten dat ze de Mongoolse tent een lekker rustig plekje vindt. Fijn plekje! En Gerrit is ook een leuke gast. Kan je lekker mee lachen en mee praten, gaat ze verder. Hoe zal de rest van haar dag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *