Kaylee en Dylan hebben wat te vieren!

Kaylee en Dylan hebben wat te vieren!

Utopia 2 stel Dylan en Kaylee zijn vandaag twee jaar samen! Als de twee opstaan feliciteren ze elkaar en gaan hierna allebei hun eigen weg. Dylan loopt naar de tattoo shop toe om hier aan het werk te gaan. Hij laat aan Brandon weten hij het best een beetje spannend vindt om vandaag een date voor zijn vriendin te regelen. Hij heeft aan Shelley gevraagd of zij Kaylee wil afleiden, zodat hij de date kan voorbereiden. Christel gaat hem later vandaag helpen met het mooi maken van de iglo, zodat de date rond vijf uur van start kan gaan. Wordt vervolgt dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *