Jessie valt uit naar Shelley, hij wil met rust gelaten worden

Jessie valt uit naar Shelley, hij wil met rust gelaten worden

Jessie zit achter de computer in de silo en Shelley zit vlak achter hem. Heb je al mijn foto’s erop gezet vraagt Shelley aan hem. Ik ben de hele ochtend al bezig. Je bent al de twaalfde die het vraagt. Ik ben mezelf uit de naad aan het werken, je moet me gewoon even met rust laten antwoordt Jessie geïrriteerd. Ik word soms zo moe van jullie gaat hij met een zucht verder. Wij ook van jou Jes, dus dat scheelt reageert Shelley. Jessie is op zijn beurt van mening dat als Shelley moe van hem wordt, ze maar moet proberen om hem maar naar huis te stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *