Franny ondergaat hypnotherapie om van haar depressie af te komen

Franny ondergaat hypnotherapie om van haar depressie af te komen

Hypnotherapeut Jorrit loopt vandaag opnieuw Utopia 2 in ditmaal om Franny te helpen met haar depressie. Onderweg naar de silo komt Jorrit Erik tegen. Hè Erik, het is niet helemaal goed gegaan, hè? roept Jorrit. Erik vindt het jammer dat het hem niet gelukt is om te stoppen met roken maar lijkt er vrede mee te hebben. Motivatie is het belangrijkste, hè zegt Jorrit. Wat later nemen Jorrit en Franny plaats in de Mongoolse tent om aan de hypnotherapie te beginnen. Jorrit geeft vervolgens een korte inleiding en stelt Franny gerust. Vervolgens gaat ze op bed liggen en brengt Jorrit haar onder hypnose. Volledig ontspannen ligt Franny op bed en het ziet ernaar uit dat ze in trance is. Nu maar hopen dat de hypnotherapie haar gaat helpen en Franny snel van haar  depressie af is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *