Goed nieuws voor Mylène, ze ontvangt post van het thuisfront!

Goed nieuws voor Mylène, ze ontvangt post van het thuisfront!

Goed nieuws voor Mylène! Ze zit buiten met nieuweling Andrea te praten als Brandon komt aanlopen met een verrassing. Hij haalt drie enveloppen achter zijn rug vandaan die voor Mylène bestemd zijn. Mylène bedankt Brandon en huppelt daarna vrolijk over het Utopia 2 terrein naar Jens toe. Ga je mee vraagt ze lief. Samen huppelen de twee naar hun huisje toe. En nemen vervolgens plaats op hun bed en Mylène begint met lezen. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht. Wat later, als ze de brieven gelezen heeft, kan Mylène haar tranen niet langer inhouden. Ze wordt getroost door Jens en kruipt lekker tegen hem aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *