Jessie vindt dat Merel de boel verneukt en heeft een discussie met haar

Jessie vindt dat Merel de boel verneukt en heeft een discussie met haar

Jessie is boven in de silo bezig met de financiën. Hij wil graag van Merel weten wat ze precies verkocht heeft tijdens de markt en welke donaties er gedaan moeten worden maar ten ongenoegen van Jessie heeft Merel deze informatie nog niet aan hem verschaft. Jessie besluit dan ook zijn frustraties bij Hiske te uiten. Ik ben al anderhalve dag aan haar reet aan het zitten…. Ik vertrouw haar ook niet. Ze verneukt de boel gewoon voegt hij eraan toe.

Even later komt ook Merel naar boven lopen. Jessie vraagt aan haar of ze de lijst al heeft maar ze laat weten dat ze hem niet heeft. Jessie vraagt aan Merel waar haar gedrag vandaan komt. Ik irriteer me kapot aan je antwoordt ze nors. Ik ook aan jou snauwt Jessie terug. En laat weten dat hij het vervelend vindt dat hij keer op keer achter haar aan moet zitten. Merel is het hier niet mee eens en vindt dat ze het allemaal goed voor elkaar heeft. De twee vallen behoorlijk tegen elkaar uit en lijken het niet eens te worden. Als Jessie over Merel haar kledinglijn begint, lijkt ze boos te worden. Je moet kappen met mijn kleding de grond in te trappen roept ze boos. Jessie loopt boos naar beneden toe. Je moet het eens bij jezelf zoeken, verwend kind roept hij boos. Beter verwend dan verwaarloosd roept Merel terug. Wie heeft er volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *