Gerrit ontvangt post van zijn ex schoonmoeder en lijkt dit niet te waarderen

Gerrit ontvangt post van zijn ex schoonmoeder en lijkt dit niet te waarderen

Eerder vandaag heeft Mylène post van haar haar familie ontvangen maar tot haar verbazing zat er ook een brief voor haar ex Gerrit bij. Mylène besluit de brief aan Gerrit te overhandigen en hij reageert verbaasd. Hij neemt plaats op de bank in de silo en begint te lezen. Wat later vraagt Jens wat hij van de brief vindt. Niet zoveel. Het is zoals het is antwoordt hij. Gerrit legt vervolgens uit dat hij het niet fijn vindt dat hij nu het gevoel krijgt dat hij zich moet verantwoorden voor de dingen die hij heeft gezegd. Mylène laat snel weten dat zij de brief ook maar van haar moeder gekregen heeft. Ik heb volgens mij alles tegen je gezegd, wat ik te zeggen had. Dat je moeder dat anders ziet, dat is aan haar eindigt Gerrit. Wat zou er toch exact in de brief gestaan hebben?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *