De onenigheid tussen Jessie en Merel blijft maar doorgaan

De onenigheid tussen Jessie en Merel blijft maar doorgaan

Jessie zit achter de computer wanneer Merel naast hem komt zitten. Zit je er nog lang achter? vraagt ze aan hem. Ja, heel lang antwoordt Jessie. Ik heb net tegen Dylan gezegd dat hij na mij mag voegt hij eraan toe. Merel kijkt hem star aan. Ik zit hier toch niet voor saus zegt ze. Jessie legt uit dat hij eerst de boekhouding gaat doen en Dylan e-mails gaat beantwoorden van de tattoo shop. Merel knikt. Maar als ik de bestellingen nu invoer kunnen ze vandaag nog worden meegenomen en hoeven mensen minder lang op hun pakket te wachten. Jessie lacht. Dan hoop ik voor je dat hij snel is.

Was je nog van plan om het overzicht te geven? vraagt Jessie wat later. Nogmaals, dat ligt al lang klaar zegt Merel. Je had het al zelf kunnen pakken. Dit valt in verkeerde aarde bij Jessie. Zelf kunnen pakken? Jij zou je zaken voorbereid hebben zondag en dan vervolgens ben ik nu degene die naar jouw huisje moet gaan lopen om de papieren te pakken? Merel schudt haar hoofd. Nee, als je het nodig hebt kan je dat doen. Jessie vraagt zich vervolgens af waarom Merel nooit eens dingen netjes kan afronden. Ik heb het alleen nog niet aan je gegeven, dat is iets heel anders reageert Merel. Jessie zucht. Ik begrijp jou niet. Wat probeer je nou te bereiken? Moet iedereen naar jouw pijpen dansen? Merel blijft kalm. Ik stribbel niet tegen zegt ze. Ik doe toch gewoon wat er van me gevraagd wordt? Ik doe het alleen niet wanneer jij het wilt. En gaat verder dat ze gisteren een dag vrij had en het ’s avonds wilde doen maar volgens Jessie was dat ook al een dag te laat. Mag ik even uitpraten? zegt Merel geïrriteerd. Je houdt je mond als ik praat. Ik heb verteld dat ik het overzicht gisteravond zou gaan maken zegt ze even later. Dan ga ik dat niet ineens ’s middags doen omdat jij dat wilt. Zo werkt dat niet benadrukt ze. Jessie lacht. Maar weet je waar je dan aan voorbij gaat? Dat het gisteren ook te laat was. Je zou het zondag leveren. Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *