Andrea bespreekt haar plannen voor in Utopia 2 met Gerrit

Andrea bespreekt haar plannen voor in Utopia 2 met Gerrit

Gerrit zit in de Mongoolse tent wanneer nieuweling Andrea binnen komt lopen. Hoe gaat het met jou? vraagt hij. Goed antwoordt Andrea. Ik ben lekker mijn ding aan het doen voegt ze eraan toe. En laat verder weten dat ze van plan is om onder andere meubels te gaan maken. Ik had in jou geen bouwer gezien reageert Gerrit met een lach. Andrea lacht ook. Erik gaat me helpen maar ik weet niet eens hoe je een schroef in de muur draait vervolgt ze. Gerrit vraagt zich af of ze weleens iets gebouwd heeft. Een kastje lacht de nieuweling. Maar ik wil het heel graag leren benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Gaat het haar lukken om meubels te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *