Hiske praat met Mylène over de brief die Gerrit gekregen heeft

Hiske praat met Mylène over de brief die Gerrit gekregen heeft

Vandaag heeft Mylène post gekregen van haar familie. Hier zat ook een brief voor Gerrit bij. Hoewel Mylène erg blij was met haar brieven, bleek die voor Gerrit minder positief. Hiske besluit daarom met haar te praten. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden zegt Mylène. Hiske knikt maar vraagt zich af of ze hetzelfde denkt over Gerrit als haar familie. Niet per se antwoordt ze. Mylène legt verder uit dat ze er niets van gezien of gehoord heeft, dus ze hem ook niet op zijn gedrag wil aanspreken. Hij weet zelf wel wat er wordt bedoeld en ik wil mijn eigen ding blijven doen benadrukt ze. Wat later vertelt Mylène dat zij en Gerrit helemaal niets hebben met elkaar in Utopia en totaal langs elkaar heen leven. We hebben geen aanspraak en als ik iets tegen hem zeg, krijg ik een hele korte reactie. Ze gaat er niet vanuit dat Gerrit kwade bedoelingen heeft. Vind je het jammer dat het zo gelopen is vraagt Hiske. Mylène knikt. Ja, heel jammer eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *