Shelley noemt Jessie achterlijk, de twee hebben een aanvaring

Shelley noemt Jessie achterlijk, de twee hebben een aanvaring

Jessie en Shelley zitten in de silo wanneer Shelley over haar lingerieparty begint. Misschien kunnen we voor het vragenvuur een box maken stelt ze voor. Jessie knikt en hij voegt eraan toe dat ze deze bij de ingang kunnen zetten, zodat mensen hun vragen daar in kunnen leveren. Hij stelt verder voor om een planning te maken en deze uit te printen. Shelley knikt en ze stelt ook voor om een spel te organiseren om geld te gaan verdienen. Zodat de bezoekers geld kunnen verdienen vraagt Jessie. Hoe zie je dat voor je? Shelley geeft duidelijkheid. Nee, wij natuurlijk zegt ze. Ben je achterlijk of zo? Dit valt niet in goede aarde bij Jessie. Ik snapte oprecht niet wat je bedoelde benadrukt hij. Ik dacht dat je een spel zoals de kluis bedoelde. Shelley schudt haar hoofd. Je gedraagt je alsof je achterlijk bent zegt ze. Probeer je me weer belachelijk te maken? Jessie loopt daarna kwaad weg. Zie ik eruit alsof ik achterlijk ben?

Wat later ontmoeten de twee elkaar weer op het terrein. Waarom kies je dat soort woorden vraagt Jessie. Vanmorgen zei je ook dat ik je niet meehelp maar tegenwerk bij het evenement vervolgt hij. Shelley legt uit dat ze het niet netjes vond dat hij zei de stekker uit het evenement te halen, indien ze haar zaken niet geregeld had. Toen is de trein wel gaan rijden antwoordt Jessie. Anders had hij nog dagen stilgestaan. Shelley is het daar niet mee eens. Ik was er sowieso wel mee bezig zegt Shelley. Jessie zegt geïrriteerd dat hij haar genoeg heeft geholpen en dat hij uiteindelijk een ultimatum heeft gesteld. Ik zag dat als de enige manier om ervoor te zorgen dat er actie ondernomen werd vertelt hij. Zal alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *