Jessie en Hiske hebben een felle discussie over computertijd en taken

Jessie en Hiske hebben een felle discussie over computertijd en taken

De bewoners moeten alles samen delen en zo ook de computer. Dit is een belangrijk voorwerp voor de groep en hier ontstaan dan ook vaak ruzies door. Afgelopen avond is dit niet anders. Hoewel Hiske naar eigen zeggen al de hele middag wacht op haar computertijd, laat ze Jessie even voor omdat hij een aantal bestellingen wil doorvoeren. Wanneer het blijkt dat Jessie naast de bestellingen ook snel teddyberen op de webshop heeft gezet, breekt Hiskes klomp. Hiske en Jessie hebben dan ook in een felle discussie over wat Jessie achter de computer had moeten doen. Zo moet er al de hele dag meel besteld worden voor de bakkerij en is Jessie degene die alles afrekent. Zowel Hiske als Gerrit hebben Jessie gevraagd dit voor hen te bestellen maar dat is volgens Jessie niet zijn taak. Ik ben van het afrekenen zegt hij geïrriteerd. Jullie kunnen zelf bestellen vervolgt hij. Hiske is boos omdat ze Jessie voor heeft gelaten op de computer in de veronderstelling dat hij ook het meel voor de bakkerij zou bestellen. De bakkers hebben het meel morgen namelijk al nodig. Ik ben niet verantwoordelijk voor jullie inkoop zegt Jessie voor hij wegloopt. Stelletjes prutsers eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *