Na de heftige discussie delen Merel en Hiske hun frustraties over Jessie met elkaar

Na de heftige discussie delen Merel en Hiske hun frustraties over Jessie met elkaar

 Hiske en Jessie zijn zojuist in een grote discussie beland en Merel zat hier toevallig naast. Zodra Jessie de silo heeft verlaten wendt Merel zich tot Hiske. Hoe haal je het in je hoofd om hem voor te laten?,  vraagt ze. Hiske is duidelijk nog boos en ze reageert daarom ook erg fel op Merel. Als hij die beren wil bestellen omdat hij vroeg naar bed wil, dan wil ik hem daar best in steunen, zegt ze. Maar dan bestel je ook dat meel. Hiske legt uit dat Jessie zijn intenties met haar had moeten bespreken. Dan is er veel mogelijk, want hij doet ook genoeg voor anderen,  legt de vrouwelijke bewoonster uit. Hiske houdt er niet van dat Jessie alle gesprekken verdraaid, zodat hij het slachtoffer is. Merel is al een poosje klaar met Jessie en ze weet daarom precies wat Hiske bedoelt. Alles moet alleen maar gaan zoals hij wil en dat gaat niet meer gebeuren, benadrukt Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *