Jessie is boos op Hiske en uit zijn frustraties bij Gerrit

Jessie is boos op Hiske en uit zijn frustraties bij Gerrit

Jessie liep gister avond boos vanuit de silo naar Gerrit. Hij is zojuist weggelopen van een discussie met Hiske. Nu is het mijn schuld dat de bestelling van het meel al anderhalve dag niet is gedaan?,  vraagt hij gefrustreerd aan Gerrit. Nee, reageert Gerrit. Hij is zich nergens van bewust. Nu heb ik het allemaal weer gedaan,  vertelt Jessie over het voorval met Hiske. Blijkbaar heeft Jessie een weloverwogen keuze gemaakt om Hiske niet te vertellen dat hij het meel zou bestellen nadat hij de teddyberen op de website had gezet. En daar gaat het om, reageert Gerrit. Als je een conflict hebt met mijn werknemers dan moet ik u doorsturen naar mijn woordvoerder, grapt Gerrit over zijn mede-bakker. Hiske moet niet zo gefrustreerd zijn en dat op mij afreageren, zegt Jessie tegen Gerrit. Ik vind alle vrouwen bloedirritant nu hier binnen, besluit Jessie. Ik kan met geen één meer een normaal gesprek hebben. Gerrit lijkt er ondertussen wel klaar mee te zijn. Ik zie graag je mail tegemoet, zegt de mannelijke bewoner om uit de discussie te ontsnappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *