Bradon en Dylan hebben een muzikale verassing voor Kaylee

Bradon en Dylan hebben een muzikale verassing voor Kaylee

Kaylee en Dylan hebben gister vanavond een date avond gehad, omdat ze twee jaar verkering hebben. De avond stond volgepland met verrassingen voor Kaylee. In de iglo aangekomen staat Brandon de twee bewoners daar op te wachten. Hij vraagt Kaylee en Dylan plaats te nemen aan het tafeltje. Dylan heeft samen met Brandon een lied / rap gemaakt voor Kaylee, en Brandon wil hem wel voor haar zingen. Met glunderende ogen luistert ze naar Brandon. Hoewel hij het lied voor hen zingt sluit Dylan hem af, onze liefde gaat nooit over, zegt hij waarna Kaylee applaudisseert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *