Adriaan heeft de bakker nog maar net overgedragen en het gaat al mis

Adriaan heeft de bakker nog maar net overgedragen en het gaat al mis

Jessie en Adriaan beginnen de dag met een bak koffie in de keuken. Jessie vertelt tegen Adriaan dat er geen broden gebakken kunnen worden want er is geen meel meer. Jessie heeft afgelopen avond een discussie met Hiske gehad, die vindt dat het Jessie z’n taak was om het meel te bestellen. Jessie is het daar niet mee eens, zo zegt hij tegen Adriaan. Jij kon tegen mij zeggen dit en dit heb ik nodig en dan wist ik dat ik het moest bestellen maar die afspraak heb ik niet met hen. Ik ben niet hun personal assistent benadruk thij. Gerrit en Hiske kunnen vandaag dus niet aan de slag in de bakkerij. Hoe zal het aflopen met de huidige bestellingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *