Jessie vindt het van de zotte waar Hiske hem van beschuldigd

Jessie vindt het van de zotte waar Hiske hem van beschuldigd

Jessie loopt vroeg de silo in en kletst gezellig met Erik. De bakkers liggen nog op bed vertelt Jessie vervolgens. Ik ga zo eens met Hiske praten. Hij vindt het van de zotte waar Hiske hem van heeft beschuldigd gisteren. Het sloeg werkelijk nergens op benadrukt hij. De twee hadden afgelopen avond een felle discussie over de computertijd. Ook Adriaan laat weten dat ze de volle laag van haar kreeg. Dan is ze moe en dan gaat ze het op mij afreageren gaat Jessie verder. Hij wil straks dit akkefietje met Hiske gaan bespreken. Hoe zal dit gesprek verlopen? Wordt vervolgt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *