Erik en Jessie vinden Merel een verwend nest

Erik en Jessie vinden Merel een verwend nest

Gisteren hadden Jessie en Merel een aantal fikse aanvaringen met elkaar. Vandaag bespreekt Jessie dit met mede bewoner Erik. Erik vindt het maar gek dat ze zoveel luxe wil in Utopia 2. Dan heb je je voor het verkeerde programma opgegeven benadrukt hij. Jessie vindt het op zijn beurt vervelend dat hij de hele dag achter haar kont aan moet lopen. Ze is geen diva, ze is een verwend nest zegt hij fel. Jessie geeft toe dat hij vroeger ook zo was maar dat hij zich uiteindelijk heeft aangepast. Ze wil alles hebben zucht Erik. Jessie knikt. En het maakt haar ook geen reet uit wat ze ervoor moet doen eindigt ze. Ben jij het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *