Mylène vertelt aan Andrea waarom ze Gerrit ontwijkt

Mylène vertelt aan Andrea waarom ze Gerrit ontwijkt

Mylène en Andrea zitten gezellig in de silo. De nieuweling vertelt dat ze afgelopen avond met Jens en Gerrit heeft gechilld maar vraagt ze wel af waarom Mylène er niet gezellig bij kwam zitten. In eerste instantie lijkt Mylène geen zin te hebben om hierover te praten maar doet uiteindelijk toch haar beklag. Mylene haar moeder heeft een negatieve brief aan Gerrit gestuurd  en dit was de reden dat ze schitterde van afwezigheid. Dan heb ik geen zin om gezellig een biertje met je te gaan drinken vertelt ze. Zo schijnheilig ben ik niet benadrukt ze. Andrea heeft begrip voor deze beslissing maar vindt het ook erg jammer. Zeker omdat de twee exen gewoon nog vrienden in de buitenwereld waren. Mylène laat weten dat ze liever haar energie steekt in de mensen waar ze ook energie van terugkrijgt. We leven gewoon langs elkaar heen, dat is prima gaat ze verder. En bedankt daarna Andrea voor haar bezorgdheid maar verzekert dat de situatie met ex Gerrit haar weinig doet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *