Hiske en Jessie leggen hun eerdere woordenwisseling bij

Hiske en Jessie leggen hun eerdere woordenwisseling bij

Na de aanvaring van gisteren komen Hiske en Jessie samen om het met elkaar bij te praten. Wat ik deed met de teddyberen op de computer was absoluut niet netjes begint Jessie het gesprek nadat Hiske op zijn schoot komt zitten. Toen was ik je aan het misleiden voegt hij eraan toe. Hij is het echter niet eens met wat Hiske zei over de bestellingen van de broden. Ik had niet zo moeten reageren geeft Hiske op haar beurt aan als ze weer opstaat. De twee geven elkaar daarna een knuffel en zo lijkt het weer goed te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *