De bewoners vergaderen, gaat de iglo weg uit Utopia 2?

De bewoners vergaderen, gaat de iglo weg uit Utopia 2?

Alle bewoners zijn bij elkaar gekomen voor de wekelijkse vergadering. Erik vertelt dat ze de eerste palen in de grond hebben geslagen voor het sanitairgebouw. Mag ik daar iets over vragen? begint Merel. Is het niet veel te klein voor vijftien mensen? Erik schudt zijn hoofd en legt uit dat het geen luxe badkamer wordt. Ik kap er zo weer mee hoor, als het niet groot genoeg is gaat hij verder. Merel haalt haar schouders op en laat weten dat ze gewoon benieuwd was. Vervolgens neemt Jessie het woord en begint over de financiën. Ik heb gister de financiën bijgewerkt, met de kanttekening dat er waarschijnlijk nog een forse aanslag komt van de Belastingdienst. Daarmee staan we op -5618,34 euro. En voegt eraan toe dat ze nog de uitbetaling van de markt ontvangen. We gaan wel de goede kant op verzekert hij.

Gaan we de avondmarkt nog door laten gaan vraagt Jessie wat later. We hebben nog 17 dagen en er staat geen evenement online. Hiske legt uit dat ze al contacten heeft gelegd en het wat haar betreft nog steeds doorgaat. Als het goed is, krijg ik vandaag een reactie van de gemeente. Jessie stelt voor om de datum van het evenement te verplaatsen naar 12 mei. Dan maken we er een markt van met muziek, op de tijden die mensen van ons gewend zijn. Hiske knikt. Dan doen we dat. Even later begint Shelley over het schoonmaakrooster. Volgens haar is het na de markt een klein beetje afgezwakt en heeft ze voor iedereen een nieuwe schoonmaaktaak gemaakt.

En de iglo zegt Jessie dan. Ik stel voor om ‘m te verkopen. Christel schudt haar hoofd en zegt dat ze de ruimte eerst wil schoonmaken en oppimpen. Als het mooie weer eraan komt, kunnen we kijken naar een alternatief voor eten op woensdag. Jessie geeft aan dat het de hoogste tijd is dat de iglo weggaat. Het ziet er gewoon niet uit benadrukt hij. Hij ou graag alvast na willen denken  over een andere ruimte, want wat hem betreft gaat de iglo snel weg.

Ten slotte wordt het lingerie evenement besproken. Shelley laat weten dat ze voor iedereen al taken heeft opgeschreven en ze hoopt dat de mannen wellicht binnenkort een mannenavond kunnen houden ter promotie. Dat moeten jullie zelf organiseren. Andrea vraagt zich af waarom de vrouwen dat niet voor de mannen organiseren. Oké roept Jens lachend waarna alle mannelijke bewoners beginnen te klappen. Ik en Andrea zullen de avond voor jullie regelen zegt Shelley uiteindelijk. Misschien kunnen we ook met de groep een keer vragenvuur gaan spelen. Jessie knikt en stelt voor om dit morgenavond te doen. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 94    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *