Andrea vraagt zich af waarom iedereen denkt dat Jessie alles

Andrea vraagt zich af waarom iedereen denkt dat Jessie alles

Andrea en Hiske lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de vergadering ter sprake komt. Jeetje wat een vergadering begint nieuweling Andrea. Ga je nu met de evenementen stoppen? Hiske schudt haar hoofd maar geeft aan dat ze klaar is met het feit dat Jessie alles bepaalt. Alles wat hij zegt, daar wordt naar gehandeld voegt ze eraan toe. Andrea legt uit dat ze het bijna altijd met hem eens is maar zich niet kan vinden in de manier waarop hij dingen zegt. Ik ben het er wel mee eens dat zaken twee weken voor een evenement regelen kortaf is gaat ze verder. Hiske knikt en laat weten dat ze dat al de hele tijd wisten en er ook een aantal andere factoren meespeelden. Waarom denkt iedereen toch dat Jessie alles weet vraagt Andrea zich af. Ik zou ook graag de mening van andere mensen willen horen vervolgt ze. Hiske zucht. Goede vraag eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *