Hiske is klaar met Jessie die volgens haar alles maar verdraait

Hiske is klaar met Jessie die volgens haar alles maar verdraait

Hiske, Christel en Merel zitten achter de computer wanneer Jessie aan komt lopen. Heb jij Dylan en Kaylee al gesproken over de opening van de tattoo shop vraagt Jessie. Hiske knikt en zegt dat ze van plan zijn om dat de twintigste te doen. Maar je wilt niet inzetten op een combinatie van de opening en een muziekevenement? vraagt Jessie door. Hiske schudt haar hoofd en laat weten dat ze een cello concert niet vindt passen bij de tattoo shop. Christel mengt zich nu ook in het gesprek en denkt dat er genoeg mensen geïnteresseerd zijn in de opening. Oké reageert Jessie. Ik denk dat je het beste een combinatie kunt doen vervolgt hij. Hiske legt daarna uit dat ze zich ergens voor heeft ingezet en contact met mensen heeft gezocht. En nu op het allerlaatste moment gaan we de boel omgooien en er weer wat anders van maken. Jessie legt uit dat hij het frustrerend vindt dat hij al een week lang hoort dat er mensen zijn uitgenodigd. Oké, dan is het allemaal slecht geregeld antwoordt Hiske frustrerend. Dan is het gewoon klaar nu. Jessie knikt. Het is gewoon jammer dat er niets concreet is. Waarom geef je hem gelijk terwijl hij dat niet heeft vraagt Merel als Jessie weg is. Ik had het niet gepikt benadrukt ze. Hiske zucht en legt uit dat er geen discussie valt te voeren met hem. Die jongen verdraait alles. Ik ben er zo klaar mee. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *