Mylène en Franny spreken Jessie aan, waarom vindt hij de twee nietsnutten?

Mylène en Franny spreken Jessie aan, waarom vindt hij de twee nietsnutten?

Brandon, Mylène en Franny zitten in de silo wanneer Brandon over Jessie begint. Ik had net een discussie met hem en toen zei hij dat jullie de nietsnutten van de groep zijn. Zei hij dat reageert Franny. Wat grappig voegt ze eraan toe. Mylène vraagt zich af waarom Jessie dat heeft gezegd. Wat later lopen Franny en Mylène over het Utopia 2 terrein. Vind je mij een nietsnut vraagt Franny wanneer ze Jessie tegenkomt. Nee antwoordt Jessie. Maar ik irriteer me wel aan veel mensen gaat hij verder. Franny vraagt zich af waarom Jessie het heeft gezegd. Ik had het er misschien niet uit moeten floepen geeft Jessie op zijn beurt toe. Franny vraagt zich af wat hij dan van haar vindt. Eigenlijk niet zo veel zegt hij. Ik was gewoon gefrustreerd en had het niet moeten zeggen benadrukt hij. En ik zit in dezelfde zin als Franny vraagt Mylène wat later. Jessie knikt en legt uit dat hij niet vindt dat ze zich met de evenementen zouden moeten bemoeien. Ik vond eigenlijk dat Merel en Hiske erover zouden moeten gaan en niet jij erbij zegt Mylène. Daarom zei ik dat. Jessie knikt en legt uit dat hij het niet op die manier heeft opgevat. Ik had het er niet uit moeten floepen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *