Mike krijgt een afscheidscadeau van de groep

Mike krijgt een afscheidscadeau van de groep

Jessie doet afgelopen avond een mededeling. Buiten mooie herinneringen om, leek het me leuk om je iets tastbaars mee te geven zegt hij tegen Mike. Daarom hebben we deze gemaakt. Een #TeamMike-shirt. Mike begint te lachen. Gaaf man zegt hij. Jessie lacht ook en hij zegt dat iedereen er wat op heeft geschreven. Alsjeblieft en bedankt voor alles gaat Jessie verder. De bewoners beginnen te klappen. Jullie ook bedankt eindigt Mike blij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *