Jessie weigert om met Merel op date te gaan

Jessie weigert om met Merel op date te gaan

Hiske en Christel zijn al een tijdje bezig met het voorbereiden van een date tussen Merel en Jessie. Merel heeft zich afgelopen avond helemaal opgedoft en aan het begin van de avond vertrekken de dames richting de Mongoolse tent. Wat later wordt ook Jessie naar het romantische stekje gebracht. Hij heeft al snel door wat er gaande is. Nee, kappen zegt hij. Ik heb er geen zin in. Jessie sprint vervolgens de tent uit en buiten wordt hij gegrepen door Gerrit, die hem weer de Mongoolse tent in duwt. Jullie weten dat ik dit niet leuk vind zegt hij. Ik wil niet op commando kletsen benadrukt Jessie. Uiteindelijk neemt Jessie toch de benen en de date lijkt hiermee ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *