Franny haar ouders komen spoedig op bezoek

Franny haar ouders komen spoedig op bezoek

Timothy, Lotus en Mike zitten in het huisje wanneer Franny binnen komt lopen. Mijn ouders komen morgen zegt Franny huilend. Hoe denk je dat het zal gaan? vraagt Timothy. Franny haalt haar schouders op. Ik ga wel bij de poort wachten en dan zie ik het wel voegt ze eraan toe. Timothy vraagt zich af of ze hem erbij wil hebben. Uiteindelijk wel zegt Franny. Maar ik weet niet in welke stemming ze zijn. En begint weer te huilen. Ik voel me echt een mislukkeling benadrukt ze. Timothy is het hier niet mee eens en legt uit dat ze nu haar eigen keuzes maakt. Het is nu Franny time benadrukt hij. Hoe zal het bezoek morgen verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *