Jessie heeft een nieuwe welkomstbord voor Gerrit zijn tent gemaakt

Jessie heeft een nieuwe welkomstbord voor Gerrit zijn tent gemaakt

Jessie zit lachend achter de computer wanneer Hiske langsloopt. Wat ben jij aan het doen vraagt ze. Jessie wederom te lachen. We komen er nu langzaam achter wie Gerrit echt is. In mijn ogen is hij de verbeterde vorm van Hugh Hefner voegt hij eraan toe. Hiske schiet direct in de lach. Ja, zou kunnen voegt ze eraan toe. Jessie print een aantal quotes uit met onder andere Playboy Mansion. Hierna loopt hij richting de Mongoolse tent. Onderweg naar de tent komt hij Jens tegen. Kijk, ik wilde dit eigenlijk op de tent plakken zegt Jessie terwijl hij de zelfgemaakte poster laat zien. Dit is een toevoeging voor zijn huis gaat hij verder. Samen lopen de twee richting de tent om de poster op te plakken. Ger doe even open roept Jens. Anders sloop ik de deur eruit. Gerrit is echter niet van plan om eruit te komen. Nee zegt hij. Jessie lacht. Oké, dan plakken we ‘m gewoon op. Kom Ger, even je nieuwe welkomstbord zien zegt Jens. Anders gaan we je echt verbannen benadrukt hij.Nog steeds heeft Gerrit geen zin om de deur open te doen. Hierop besluiten Jessie en Jens een barricade voor de deur te plaatsen. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *