Jessie gaat een gezellig gesprek aan voor Mike Utopia 2 verlaat

Jessie gaat een gezellig gesprek aan voor Mike Utopia 2 verlaat

Jessie zit achter de computer wanneer Mike langs komt lopen. Hé zegt Jessie terwijl hij een stoel voor Mike klaar zet. Kom eens zitten voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij al naar hem toe wilde komen om met hem te praten. Je gaat morgen natuurlijk naar huis en we hebben het een en ander met elkaar mee gemaakt. Allereerst wil ik uitspreken dat je heel belangrijk hier bent geweest en ik wil niet met een gevoel uit elkaar gaan dat we alleen maar ruzie hebben gehad. Mike knikt en geeft aan dat dit ook niet het geval is. We hoeven geen vrienden te worden Jessie en ik heb geen harde gevoelens tegen je. Wrijving maakt glans, toch? En vertelt verder dat Jessie goed bezig is en hij ervoor moet zorgen dat de hele groep achter hem gaat staan. Jessie knikt en vraagt af hoe Mike de toekomst ziet in Utopia 2 ondanks dat hij weggaat. Mike legt uit dat iedereen elkaar wat liefdevoller moet benaderen. De groep moet elkaar motiveren en activeren. En hoe meer plezier je hier hebt, hoe meer bezoekers hier ook zullen komen. Jessie knikt en schrijft met hem mee. Als we er dan weer eens doorheen zitten, kan ik altijd de woorden van Mike erbij halen zegt hij. Hoe kijk je zelf op Utopia terug vraagt Jessie even later. Mooi antwoordt Mike. Hij legt uit dat hij gewoon weer doorgaat. Het leven is een treintje en gaat gewoon weer door benadrukt hij. En begint te lachen. Morgen eindelijk weer eens een prakkle van mijn moeder krijgen denk ik eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *