Mylène had haar verblijf in Utopia 2 anders verwacht

Mylène had haar verblijf in Utopia 2 anders verwacht

Mylène en Franny zitten op een bankje wanneer Franny over Mylène haar ervaringen begint. Hoe vind je het tot nu toe in Utopia? begint ze het gesprek. Mylène begint te lachen. Heel bijzonder. Het is heel anders dan ik had verwacht voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze meer ruzies had verwacht en het ook anders voelt dan ze zich had voorgesteld. Franny knikt. En wat vind je van de bewoners? Mylène laat weten dat ze eerder een mannen vrouw is dan een vrouwen vrouw en dat soms wel lastig is. Ik vind het bijvoorbeeld moeilijk om een gesprek met Merel te beginnen, omdat ik merk dat ik geen reactie van haar terug krijg. Franny begrijpt haar, maar zegt dat het wel goed komt. Dat komt vanzelf, daar hoef je je geen zorgen over te maken benadrukt ze. Nog wat later begint Franny over haar doelen in Utopia. Ik ben benieuwd wie je bent. Wat kom je doen? Mylène legt uit dat het haar wel leuk lijkt om op de markt een kinderopvang te beginnen, maar ook om haar modellenwerk een boost te geven. Visagie lijkt me ook heel gaaf. Toch ben ik nu vooral met mensen aan het praten om eerst mijn plekje te vinden eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *