Jens en Mylène plaatsen een fontein in de vijver en maken het Utopia 2 terrein gezelliger

Jens en Mylène plaatsen een fontein in de vijver en maken het Utopia 2 terrein gezelliger

Gisteren zijn er allerlei spullen binnengekomen om de vijver mooi te versieren. Jens en Mylène zijn gisteren begonnen met het uitpakken en het plaatsen van de spullen. Vandaag gaan ze hiermee verder. De bewoners hebben niet alleen drijvende lichtbollen maar ook een heuse fontein voor de vijver. De eerste poging van Jens en Mylène om de fontein in elkaar te zetten gaat helaas niet helemaal goed, maar na het lezen van de bijgeleverde instructie lukt het de twee toch om te fontein te laten werken. Het Utopia 2 terrein begint er steeds gezelliger uit te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *