Vandaag zal de langverwachte date van Jessie en Merel plaatsvinden!

Vandaag zal de langverwachte date van Jessie en Merel plaatsvinden!

Hiske en Christel zitten in hun huisje wanneer Hiske over Jens begint. Heb je gehoord dat hij vanmiddag flirttips heeft gekregen van die man? vraagt ze. Ik ben benieuwd wat hij dan van de date vindt die we vanavond voor Jessie en Merel gaan regelen. Christel knikt. Hiske gaat verder en zegt dat Jessie vanmiddag ook naar haar toekwam. Hij vertelde dat hij Merel een hele leuke meid vindt maar haar te stevig vindt. Christel vraagt zich vervolgens af of hij zijn verwachtingen niet eens moet bijstellen. Ze is prachtig zoals ze is benadrukt ze. Hiske is het ermee eens en hoopt dat Jessie het anders gaat zien. Want hij vindt haar wel echt te gek benadrukt ze. Wat later loopt het tweetal naar de Mongoolse tent om voorbereidingen te treffen. Niet veel later komt Brandon binnen lopen. Wat zijn jullie van plan? vraagt hij nieuwsgierig. De date van de eeuw is coming fluistert Christel. Maar het is nog strikt geheim benadrukt ze. Brandon begint te lachen. Jessie en Merel vraagt hij. Christel knikt. En legt uit dat ze hebben bedacht dat de diva straks een fotoshoot heeft samen met Hiske en haarzelf. Dan gaan we ons optutten en lok ik er vervolgens hierheen. Hoe zal de date verlopen? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *