Jens en Jessie bespreken het vertrek van Mike, hoe moet het nu verder?

Jens en Jessie bespreken het vertrek van Mike, hoe moet het nu verder?

Mike is al enige tijd bezig met het bouwen van een boomhut. Vandaag heeft Mike echter laten weten dat hij morgen Utopia 2 zal verlaten en dat heeft de Jessie en Jens aan het denken gezet. Het is nu natuurlijk wel interessant wat er staat te gebeuren zegt Jens. Hij doelt hiermee op de bouw van de boomhut. Het is een groot project gaat hij verder. Hoe moet dat nu verder? Jessie laat weten dat ze Erik nog hebben en dat hij anders zelf een spoedcursus bouwen gaat doen. Ben jij zo’n handige Harry dan? vraagt Jens. Dat idee heb ik toch niet voegt hij eraan toe.De twee praten verder over het vertrek van Mike. Uiteindelijk komt er toch wel weer iemand terug waar je het goed mee kan vinden legt Jessie uit. Het is gewoon een kwestie van laten gaan benadrukt hij. Jens vraagt zich af of Mike niet belangrijk was voor de gemoedstoestand van onder andere Lotus, Timothy en Erik. Of herpakken die zich allemaal wel? vraagt Jens. Jessie denkt van wel en hij zegt dat het treurige gevoel maar tijdelijk is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 09:03

    Zo jammer dat Mike weggaat, had Jessie moeten zijn, dan had het weer een stuk aangenamer geweest in Utopia!. Hij wil een spoedcursus bouwen gaan doen, hahahaha laat me niet lachen, die man kan helemaal niets anders doen dan mensen tegen elkaar opzetten en iedereen controleren. Alles wat Jessie buiten de poort had bestaat niet meer, inclusief de tatoeageshop van hem en Boyd. Definitief gesloten!!!! Deze man heeft helemaal niets buiten de poort daarom zit hij alleen maar in Utopia. Hij teert op de zak van zijn ouders.

  2. Joshua at 18:10

    ligt niet aan lotus , als je oplet zie je dat het aan jessie lag dat mike vertrekt ,
    vind het jammer maar het zal nu wel kijkcijfers gaan schelen is niks meer aan nu jessie als generaal bah bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *