De groep baalt van Mike zijn naderende vertrek

De groep baalt van Mike zijn naderende vertrek

Mike rond nog wat klusjes af voordat hij morgen Utopia 2 verlaat, zo regelt hij bijvoorbeeld stroom voor de après-ski markt op zondag. Ondertussen horen steeds meer bewoners het nieuws en reageren allemaal geshockt. Iedereen vindt het jammer dat Mike ervoor kiest om de mini samenleving te verlaten. Ik vind het echt niet leuk zegt Erik. Ondanks Jessie regelmatig aanvaringen met Mike heeft gehad, besluit hij zich van zijn beste kant te laten zien. Hij laat weten vanavond een afscheidsfeestje te organiseren en wil zelfs pizza voor iedereen bestellen. Vooral Lotus heeft het nog erg zwaar met het slechte nieuws. Ze ligt huilend met Mike op bed en hij probeert haar te troosten maar de tranen blijven over haar wangen stromen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *