Lotus is in tranen door het naderende vertrek van Mike

Lotus is in tranen door het naderende vertrek van Mike

Mike heeft aan een aantal bewoners laten weten dat hij morgen Utopia 2 zal gaan verlaten. Ondanks hij kennelijk al vaker aan Lotus heeft laten weten dat hij naar huis toe wil, valt het nieuws haar toch zwaar. Huilend loopt ze over het Utopia 2 terrein. Verdrietig omdat haar steun en toeverlaat haar gaat verlaten. Als Lotus in de bakkerij staat met Adriaan en ze Merel in de deuropening ziet staan, kan ze haar tranen niet bedwingen. Wil jij er ook voor mij zijn vraagt Lotus huilend aan Merel. Natuurlijk antwoordt Merel terwijl ze Lotus een dikke knuffel geeft. Wat vind jij ervan dat Mike de mini samenleving gaat verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:17

    Ja lotus het is jouw schuld gewoon. ..en hoe moet het nu met je boomhut. .die je Mike heb opgedrongen heeft..nu moet je het zelf doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *