Bjorn heeft Utopia verlaten

Bjorn heeft Utopia verlaten

Het is zo ver. Bjorn gaat Utopia verlaten. Hij heeft zijn kist al ingepakt en is klaar om door de poort te lopen. Hij roept de bewoners bij elkaar.

Cees wilt nog wat vertellen, voordat Bjorn Utopia zal verlaten. Hij heeft het alfabet gebruikt om Bjorns karakter te omschrijven. Cees heeft aan iedere letter een woord gekoppeld. Na deze speech is iedereen klaar om naar de poort toe te lopen. Benjamin en Rob tillen de kist omhoog. Zoals altijd moet de groep nog een groepsfoto maken, voordat een bewoner vertrekt uit Utopia. De foto wordt net als altijd gemaakt bij de akker. Rowena spreekt vrijgezellen buiten de poort toe en roept dat Bjorn er klaar voor is. Waar de Utopianen om moeten lachen.

Nu de groepsfoto gemaakt is, is het eindelijk de tijd om naar de poort toe te lopen. Bjorn kan nog even genieten van zijn laatste meters in Utopia. Iedereen loopt mee naar de poort. Het is tijd voor het afscheid. Als ze bij de poort zijn aangekomen wordt Bjorn door iedereen geknuffeld. Rowena wordt emotioneel als ze Bjorn knuffelt. Bjorn begint ook emotioneel te worden en zegt dat hij ook moet huilen als Rowena dat moet.

Het komt steeds dichterbij, het vertrek van Bjorn. Bjorn wilt voor de poort nog even een kleine speech geven. Hij vertelt nogmaals hoe erg hij genoten heeft van Utopia. Hij voegt hieraan toe dat de bewoners gewoon moeten genieten van hun tijd binnen de poorten. Het is niet voor iedereen weggelegd om in Utopia te komen. Rowena vertelt nog geëmotioneerd dat ze Bjorn gaat missen en noemt hem een klootzak. Er wordt gelachen door de bewoners maar het moment is toch echt aangebroken. Bjorn gaat Utopia definitief verlaten. Hij pakt zijn spullen en loopt erdoorheen. Rob grapt nog even dat ze moeten rennen, met zijn allen. Bjorn sluit de poort en heeft Utopia verlaten. Utopia heeft op het moment nog maar 14 bewoners.

Wat vinden jullie ervan dat Bjorn Utopia heeft verlaten heeft? Tijd om te gaan of was hij nog niet klaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *