Bjorn laat een verrassing achter

Bjorn laat een verrassing achter

Rowena, Gabriëlle en Gina zijn aan het schoonmaken. Tijdens dit schoonmaken komen ze wat tegen, iets wat ze niet verwacht hadden.

Gina heeft iets in haar handen. Gabriëlle vraagt aan Gina of hij iets heeft achtergelaten, waarmee ze doelt op Bjorn. Gina moet lachen en zegt dat ze denkt dat hij ook wat voor de anderen achtergelaten heeft. Gabriëlle snapt er niets van. Ze vraagt aan Gina waar ze het dan heeft gezien. Gina antwoordt dat ze de kaart onder haar kussen heeft gevonden. Deze heeft ze gevonden toen ze een kaart met lipstick wilden wegleggen.

Gabriëlle en Rowena kunnen het eigenlijk niet geloven en Rowena zegt dat ze “het niet kan”. Ze mist haar maatje Bjorn nog steeds en is hierover nog steeds aan het jammeren. Gabriëlle en Rowena zijn toch benieuwd en zijn nieuwsgierig of hij ook wat zou hebben achtergelaten voor de hun. Ze besluiten dus om naar hun eigen bed en kussen te lopen. En ja hoor, Bjorn heeft ook een kaartje bij hen onder het kussen gelegd.

Nu herinneren Rowena en Gabriëlle weer dat Bjorn aan het schrijven was. Gabriëlle heeft zelfs nog aan Bjorn gevraagd wat hij aan het doen was. Bjorn was toen al geheimzinnig en nu blijkt dus waarom. Hij had een verrassing voor ze, in de vorm van de kaarten. Rowena en Gabriëlle lezen beiden de kaart hardop op en vinden het lief van Bjorn.

Rowena zit nog steeds met het vertrek van Bjorn. Hij was echt haar maatje, vanaf het begin eigenlijk al. Ze begint hem steeds meer te missen. Ze heeft andere dingen die ze bewaard heeft boven haar bed. Ze zet het kaartje hierbij en zegt nog eens hoe lief het is.

Zullen Rowena, Gina en Gabriëlle de enigen zijn die de kaarten van Bjorn gekregen hebben? Of zullen meerdere mensen een kaart ontvangen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *