Irritaties tussen Cees en Dominique

Irritaties tussen Cees en Dominique

Achter de bar bevinden zich Cees en Dominique. Er is een discussie gaande tussen beide bewoners. Dominique heeft de föhn gepakt. Deze lag op Romy haar bed. Cees had die föhn echter ook nodig. Cees snapt niet waarom Dominique de föhn heeft gepakt, terwijl hij in de kamer was.

Dominique snapt niet goed wat het probleem is en heeft er niets mee bedoelt. Cees maakt er weer een hele discussie van. Hij snapt niet waarom Dominique niet eerst naar Cees is toegekomen, om te vragen of hij de föhn nog nodig zou hebben. Dominique reageert geërgerd. Ze vraagt of ze dan aan iedereen alles moet vragen, voordat ze iets doet. Ze zegt dat ze niet kon weten dat hij de föhn nodig zou hebben. Ze dacht dat Romy er klaar mee was en niemand anders hem nog nodig had. Cees vindt dat Dominique had moeten nadenken en niet zomaar kon denken dat hij de föhn niet nodig zou hebben. Cees vertelt dat hij niet boos is, maar hij gewoon een tip geeft voor de volgende keer.

Andere bewoners
De discussie van Dominique en Cees begint ook op te vallen bij de andere bewoners. De andere bewoners maken er grappen over. Rob grapt naar Dominique dat ze voortaan de föhn gewoon op Cees zijn bed moet leggen. Do is klaar met heel de discussie en loopt naar de keuken. Bas loopt met haar mee. Dominique legt de kwestie aan Bas uit en zegt dat ze altijd alles moet vragen als ze iets pakt.

Bas grapt er ook over. Hij zegt dat ze voortaan heel overdreven moet doen als ze wat nodig heeft. Bijvoorbeeld aan Cees toestemming vragen als ze een appel nodig heeft, of ze die wel mag pakken. Bas wilt de krant gaan lezen en vraagt aan Cees of hij er niet mee bezig was. Er komt geen reactie op.

Er zijn de laatste tijd wat irritaties heen en weer. Moet Dominique voortaan toestemming vragen als ze wat wilt pakken of hoeft dit niet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:35

  Bas wat val jij me tegen , sinds Do erin is heb jij geen aan dacht meer voor Cees hij was je grootste vriend.
  En alles wat hij nu doet vind je niets goed ,dit is trijteren heb je niet door dat Do nu een pester is.
  Cees kan een zeur zijn ,maar hij heeft gelijk met de troep.
  Gert Jan begint er over en er stemmen mensen voor .
  Victoria valt me ook tegen ze is er nu in en krijgt heel veel bewoners met haar mee om Cees in het slecht dag licht te doen

 2. ad at 15:12

  als die nou op zijn bed lag dan zou je wat kunnen zeggen
  kan beter naar zich zelf kijken al er mensen komen eten en de deur nog niet uit zijn
  en zeggen die oude soep uit dekoelkast hebben ze op gegeten
  leuk alsje al bekende naar de stream zit tekijken of in d uitzending komt

 3. Boesta at 14:43

  Do is not “my cup of tea”, maar ze moeten haar nu eindelijk eens met rust gaan laten. Het begint onderhand op pesten te lijken…

  Goeie suggestie van Bas, gewoon vanaf nu heel overdreven gaan vragen of je iets mag/kan gaan gebruiken..

  • Mel B at 15:13

   Als je een beetje netjes bent opgevoed, dan doe je dat sowieso. Kleine moeite om het even te vragen. Je bent daar met 15 man dus als je eerst even vraagt of iemand anders hem nodig hebt voorkom je irritaties.

  • Hyl at 16:33

   Nee, Do voelt zich altijd aan gevallen, ze kan niet tegen kritiek en wil met handschoenen worden aangepakt. Niks met rust laten want dat vind ze ook niet goed, moeilijk kind!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *