Bronno is in shock

Bronno is in shock

Bas en Dominique staan in de keuken en zijn aan het praten. Op dat moment komt Bronno binnen. Hij zegt dat hij geshockeerd is, heel geshockeerd. Al zijn haren staan overeind, zegt Bronno. Hij vraagt of Bas hem wilt slaan. Bas hoeft hier geen moment over na te denken en geeft Bronno een platte hand op zijn wang. Het is niet hard en lijkt meer op een aai.

Bas is benieuwd waarom Bronno dan zo geshockeerd is en vraagt dat dan ook aan Bronno. Bronno vertelt Bas dat hij goed nieuws heeft ontvangen. Hij vertelt dat zijn prothese is gevonden en dat deze naar Utopia zal komen. Dat is echter nog niet alles. Hij heeft ook contact gehad met het revalidatiecentrum. Wat daaruit is gekomen, is ongelofelijk volgens Bronno.

De man waarmee Bronno belde, vroeg aan Bronno of Bronno een bootje heeft. Bronno bevestigde dit tegenover de man. De man aan de telefoon vroeg vervolgens of het zou kunnen dat zij ooit Bronno geholpen hadden. Op dat moment kon Bronno niet geloven wat hij hoorde en de tijd leek voor hem stil te staan.

Bas luistert aandachtig en is heel benieuwd wat Bronno gaat vertellen. Wat nu komt, had niemand verwacht. Bronno zelf ook niet. De persoon waarmee Bronno gebeld heeft, blijkt de persoon te zijn die Bronno gered heeft. Tijdens het varen is Bronno beroerd geraakt in het verleden. Toen heeft de man hem geholpen en Bronno zijn gered. Bronno noemt de man een levensredder.

Maar hoe zit het nu met Bronno zijn prothese? Die gaat er komen, volgens Bronno. Bronno zijn dag kan niet meer stuk en hij kijkt uit naar het moment dat hij weer kan lopen en meer dingen kan doen. Hij heeft er zo lang op gewacht en het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren.

Denken jullie dat Bronno nog in staat is om weer te lopen? Zal er dan veel veranderen en zal Bronno wat meer gaan doen in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:11

  Bas en Do staan in gesprek met elkaar meestal doet die monden wat anders , (tongen).
  En die prothese past die nog wel of wil hij via dit een nieuwe

 2. Jeannet at 07:40

  Bronno zijn prothese is terug gevonden ? Wie raakt er nu zijn prothese kwijt ?
  Ik vind alles zo enorm doorzichtig. Alles is een script. Nu weer deze gebeurtenissen
  rondom die prothese en het leren lopen daarmee. Inderdaad dit hoort in een revalidatie-
  centrum en niet in Utopia

 3. caroll at 17:13

  Ja waarom perse nu. Volgens Bronno zelf lag zijn prothese al jaren op zolder.
  Zal wel weer een idee van de regie zijn. Alles voor de (dalende) kijkcijfers.

 4. Boesta at 16:51

  Misschien niet zo aardig van mij maar ik vermoed dat het gewoon weer een nieuw excuus zal gaan worden om verder helemaal niets te doen….

  Bronno kan wat mij betreft beter naar huis gaan en weer opnieuw leren lopen met een prothese bij een revalidatiecentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *