Een romantische date voor Romy en Cemal

Een romantische date voor Romy en Cemal

Romy en Cemal vinden elkaar erg leuk, hier hebben we al meerdere keren over geschreven. Afgelopen avond hadden de twee een romantische date. Romy kwam zelf met het idee en voerde dit uit met mede bewoner Do. Eerst vertelde Romy een beetje wat haar bedoeling was.

Zo wil Romy buiten briefjes ophangen en vervolgens waxinelichtjes neerleggen om op die manier het cordwood gezellig te maken. Met een flesje wijn erbij voegt ze eraan toe. De twee gaan aan de slag met het schrijven van briefjes. Er staan verschillende boodschappen op zoals  hey lekkerding, voer de volgende opdracht uit en krijg van mij een kusje en doe je shirt uit. Daarna gaan de twee dames richting het bos om de briefjes op te hangen. En om het allemaal nog duidelijker te maken worden deze voorzien van een pijl zodat Cemal de goede richting in loopt. Vervolgens wordt het cordwood romantisch gemaakt en leggen de twee waxinelichtjes neer. En dan is het tijd om Cemal erbij te betrekken. Helaas hebben we verder verloop gemist. Maar mocht daar een video van komen zullen we dat uiteraard in dit bericht toevoegen. Ook Bas en Do hadden een “date” de twee gingen romantisch naar pottenbak systeem kijken die Bas geregeld heeft zoals in onderstaande video te zien is…  Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 07:45

    Dit is een oud script wat wederom uit de kast wordt “getoverd”, dit is destijds al gedaan met Isa en Gio en nog eens met een koppeltje daar en nu dan als spetterende ‘verrassing’ bij Cemal en Romy. Goh wat een verrassingen. (zouden ze bij Talpa denken dat er iets mis is met het korte termijngeheugen van de Utopia volgers en krijgen wij wederom een verrassende date op de stream/op TV ?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *