Cees en Rob hebben bedenkingen over Romy en Cemal

Cees en Rob hebben bedenkingen over Romy en Cemal

Zojuist schreven we al over Cemal en Romy die een date hadden. Terwijl de date aan de gang was werd er in de loods gesproken over het “stelletje”. Zo hadden Rob en Cees het over de twee. Rob is namelijk benieuwd of Cees al gesproken heeft met Cemal en Romy. Cees knikt bevestigend. En vertelt dat hij bang is dat de twee te snel gaan. Ook heeft hij tegen Cemal gezegd dat hij moet op moet passen voor teleurstellingen. Rob is benieuwd of dat überhaupt wel aangekomen is. Hij zelf denkt van niet. En zag het al een beetje aankomen. Ze zijn allebei niet echt gecompliceerd of zo gaat hij verder.  En Romy gaat ook heus niet rustig aan doen zo verwacht hij. Kortom hebben de mannen een beetje hun twijfels over het kersverse koppeltje. Maar Cees kan het van de andere kant ook wel een beetje begrijpen. Ze zijn namelijk nogal jong en verliefd… Zijn jullie het met Cees en Rob eens?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 14:19

    Die 2 doen me steeds vaker denken aan die 2 oude mannen van de Muppet show..

    Niks en niemand is goed genoeg voor Rob & Cees..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *