Gert-Jan wilt een kapster laten komen

Gert-Jan wilt een kapster laten komen

Gert-Jan zijn haar zit niet goed en daarom wilt hij een kapster laten komen naar Utopia.

Normaliter zou Gert-Jan geknipt worden door Gina, want zij is kapster. Het is probleem is echter dat de kapsalon van Gina nog steeds niet af is en daarom kan Gert-Jan niet door Gina geknipt worden. Gert-Jan geeft aan dat hij niet wilt lijden doordat andere mensen niet hun afspraken nakomen. Hij heeft er haast bij, omdat hij blijkbaar vindt dat zijn haar niet goed zit.

Voor Gert-Jan voelt het een beetje dubbel. Hij wilt niet lullig doen tegenover Gina en zit dus met een knoop in zijn maag. Moet hij wel of niet een kapster laten komen? Hij wilt het wel, maar wilt zorgen voor scheve gezichten en wilt ook niet dat Gina zich rot gaat voelen. Hij zit dus met een dilemma. Gert-Jan heeft volgens zichzelf er wel alles aan gedaan om Gina te helpen. Of dit op het gebied van bouwen van de kapsalon of iets anders is, weten we niet. Hij zegt dat hij niet meer kan doen en het lijkt toch echt dat hij de kapster wilt laten komen. Hoe rot dat ook is voor Gina.

Het blijkt dat hij het er ook al met Gina over heeft gehad. Gina vond het zelf niet zo erg en reageerde nuchter. Toen Gert-Jan aan haar vroeg of ze dat niet erg vond en hij een kapster moest laten komen, reageerde ze dat hij het gewoon moest doen. Of Gina er verder gevoelens aan over heeft gehouden is onduidelijk. Het is al een tijd duidelijk dat Gina het erg vervelend vindt dat haar Kapsalon niet gemaakt wordt en dat alle aandacht naar de badkamer gaat.

Wat vinden jullie? Moet Gert-Jan gewoon een kapster laten komen of kan hij dit niet maken tegenover Gina?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. REBECCA at 14:43

  Dit kunnen ze niet maken Gina is een goede kapster die kan makkelijk zonder salon knippen
  Hoeveel thuis kapsters zijn er wel niet die knippen ook thuis zonder salon

 2. CJ at 11:20

  Gina is een goede kapster en heeft heus geen kapsalon nodig om iemand te knippen,
  dus Gert- Jan wat is het probleem, die kapsalon komt er heus wel, Gina kan overal knippen

 3. CJ at 11:15

  Wat is dat een onzin zeg, Gina heeft een schaar /en tondeuse / kam, een goede kapster heeft geen
  prima uitziende kapsalon nodig, maar ervaring dus Gina kan Gert-Jan heus wel knippen, wat een eng mannetje.

 4. maria at 10:56

  Inderdaad niet leuk voor Gina. Maar begrijp Gertjan wel. Gina knipt (vaak)Hetzelfde kapsel. Ik vind dat persoonlijk niet mooi. Dus kan me GJ wel begrijpen.

 5. Boesta at 16:43

  @Joze,

  hahaha ja dat zal het zijn lol

  Als je bericht geen nare taal bevat wordt ie gewoon geplaatst (is mij door de beheerder verteld) alleen kan het soms wat langer duren omdat sommige berichten handmatig moeten worden goedgekeurd. Bij mij gebeurt het ook soms maar alle berichten zijn tot nu toe wel geplaatst… 🙂

 6. anneke at 14:40

  Wat raar om een kapper te laten komen, hij kan zij haar toch wassen en dan kan Gina hem toch knippen.
  Ze moeten eens maken dat Gina weer inkomsten gaat maken met haar kapster zijn.
  Laat de mannen eens maken dat het in orde komt, dit had al in orde geweest als Ivan er was .
  Heb lingo niet gezien of de wc en douche klaar zijn, en de vrouwen kunnen helpen

 7. Boesta at 14:24

  Wat een aansteller! Waarom kan hij niet gewoon even wachten..? Dat haar is niets bijzonders dus dat kan nog best een tijdje zo blijven. Als hij nou een of andere bijzondere coupe had gehad had ik het een beetje kunnen begrijpen..

  Ook raar dat Gina niet zou kunnen knippen zonder een afgemaakte “kapsalon”. Een échte kapper kan altijd en overal knippen!!

  • joze at 15:38

   Dat is denk ik het probleem, Boesta. Gina kan maar 1 heren “coupe” knippen, ze is een soort van halve kapster. Hahaha.
   Ben benieuwd of deze reactie wel geplaatst wordt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *