Michael verlaat Utopia vandaag nog

Michael verlaat Utopia vandaag nog

Gisteren liet Ivan al weten dat hij Utopia zal verlaten maar er is nog een bewoner die weg gaat. Michael roept namelijk iedereen bijeen omdat hij een belangrijke mededeling heeft. Zodra iedereen zit begint hij te vertellen. Hij heeft heel veel heimwee begint hij. Naar mijn familie, mijn vriendje en mijn vader. Ik vertrek dadelijk voegt hij eraan toe. voegt Michael eraan toe. De groep is geschokt door dit bericht. Want na 2 maanden gaat hij alweer weg! Michael maakt nog wat grapjes, maar de groep lacht met kiespijn. Dit hadden zij namelijk niet zien aankomen. Ik geef jullie straks allemaal nog iets zegt hij. Vervolgens krijgt hij een applaus en valt Ramona hem huilend in de armen. Dan is het tijd voor knuffels, verschillende bewoners geven deze aan de bijna oud Utopiaan. Ook horen we dat verschillende bewoners trots zijn op hem. Geen spijt krijgen van deze keuze he horen we Bas lachend zeggen. Ook Ivan doet een bijzondere belofte, hij zal in de buitenwereld mee doen aan de gay pride… Andere hebben het moeilijk met de keuze van Michael, zo zien we Ramona, Cemal en Do er verslagen bij staan en zoeken steun bij elkaar. Voordat hij definitief gaat krijgt iedereen nog een kleinigheidje van hem. Hij verdeeld zijn bezittingen zoals eten en snoep. Buiten kan hij immers alles kopen wat zijn hartje begeert. Als zaken verdeeld zijn gaat Michael zijn spullen bijeen zoeken want hij zal straks de poort uitlopen op naar de buitenwereld! Als alles ingepakt is loopt Michael richting de poort. Daar wordt nog een glaasje champagne ingeschonken en wordt er geproost. Daarna wordt er nog een groepsfoto gemaakt en is het tijd voor een definitief afscheid. Vele knuffels en kussen volgen en dan loopt Michael naar de allerlaatste poort met Rowena en Ramona aan zijn zijde. Dan gaat het hek open en loopt Michael naar buiten. Zijn Utopia avontuur is definitief geëindigd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:17

  Michael weg jippi, Ivan weg, dat is heel erg jammer van zo’n harder werker
  ben benieuwd wie dan gaan werken ze zijn liever lui dan moe.
  nu die andere engerd nog weg Bronno , word het misschien nog leuk als de andere nieuwe bewoners komen.

 2. Rina at 08:31

  Wat erg, Ivan weg Michael weg als Cemal maar blijft zijn mensen die wat durven te zeggen straks blijven er alleen nog maar mensen zoals Do over , wat een engert vind ik haar ze moest zich schamen er zijn zoveel mensen die echt een probleem hebben en zich niks voelen. Zij wilt alleen maar horen hoe lief en knap en gevoelig ze is Nou lief is ze niet knap is ze ook niet en gevoelig al helemaal niet.

 3. lachen at 12:18

  Dat vind ik lachen. Let maar op wat gaat gebeuren. die ramona wordt ineens weer vriendjes met diegene die ze niet mocht.

 4. beetje at 17:22

  Botox binnen,Michael eruit.
  Toch hoop ik dat de volgende ook zo een markant persoon is, dat mocht ik namelijk wel, hij kon goed roddelen (wat zal ze hem missen)maar was wel eerlijk.

 5. Hyl at 16:47

  Do heeft niets om te janken want het was niet iemand waar ze door de deur mee kon, maar ja…….. Dan heeft ze toch de aandacht waar ze om schreeuwt. Raakt tijd dat iemand haar eens goed de waarheid verteld, bah wat een …………meid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *